Ana içeriğe geç

Bir çalışma alanından çıkarıldım. Erişimimi nasıl geri alabilirim?

Bir Gamma çalışma alanından çıkarıldığınızda veya ayrıldığınızda gammalarınıza ne olur ve erişimi nasıl geri alırsınız.

Giriş

Bir Gamma çalışma alanından çıkarıldıysanız veya ayrıldıysanız, daha önce açtığınız, hatta oluşturduğunuz gammalara aniden erişiminizi kaybedebilirsiniz. Bu rehber neyin değiştiğini ve erişiminizi nasıl geri alacağınızı açıklar.

🌀 Bilgi: Çıkarıldığınızda gammalarınız silinmez. Hangi gammaları açabileceğiniz, nasıl çıkarıldığınıza bağlıdır.

Hâlâ Neye Erişebilirim?

Bir yönetici sizi misafir olarak değiştirdiyse

  • Oluşturduğunuz veya doğrudan davet edildiğiniz her gamma'ya erişiminiz devam eder.

  • Sadece bir klasör aracılığıyla açabildiğiniz gammalara erişiminizi kaybedersiniz.

Bir yönetici Tüm erişimi kaldırmayı seçtiyse veya çalışma alanından ayrıldıysanız

  • Çalışma alanındaki, oluşturduğunuz gammalar da dahil olmak üzere, tüm gammalara erişiminizi kaybedersiniz.

  • Şirketiniz sizi tek oturum açma (SSO) veya kullanıcı sağlama sistemiyle kaldırırsa da aynı şey olur.

Erişiminizi Nasıl Geri Alırsınız

Adım 1: Bir çalışma alanı yöneticisinden sizi tekrar davet etmesini isteyin

Daveti kabul ettiğinizde tekrar Üye olursunuz ve çalışma alanıyla paylaşılan herhangi bir gamma'yı açabilirsiniz.

Adım 2: Size özel olan gammalar için destek ile iletişime geçin

Sadece sizinle paylaşılan gammalar, tekrar davet edildiğinizde geri gelmez. Hâlâ çalışma alanında dururlar ama kendiniz açamazsınız. İhtiyacınız olan gammaların çalışma alanı adı ve başlıkları veya bağlantıları ile destek ekibimizle iletişime geçin.

Yöneticiler için: Birini Kilitlemeden Nasıl Kaldırılır

  1. Ayarlar > Üyeler bölümüne gidin.

  2. Kişinin yanında Çalışma alanından kaldır seçeneğine tıklayın.

  3. Tüm erişimi kaldır yerine Misafir olarak değiştir seçeneğini seçin.

Kendi gammalarına ve doğrudan davet edildikleri her şeye erişimleri devam eder. Daha sonra tekrar davet ederseniz, tam üye olarak o erişimle geri dönerler. Klasör erişimi her durumda kaldırılır, bu yüzden onları klasörlere tekrar ekleyin.

SSS ve Yaygın Sorunlar

Gammlarım silindi mi?

  • Hayır. Birini çalışma alanından çıkarmak gammalarını asla silmez. Gammlar çalışma alanında kalır.

Şirketimin çalışma alanına katıldım. Kişisel gammalarıma ne oldu?

  • Hiçbir şey. Orijinal çalışma alanınız ve gammalarınız tam olarak oldukları yerde kalır, her iki çalışma alanı da aynı e-posta adresini kullansa bile.

  • Çalışma alanlarınız arasında geçiş yapmak için kenar çubuğunun sol altındaki baş harflerinize veya logoya tıklayın.

Çıkarıldıktan sonra bir çalışma alanı yöneticisi özel gammalarımı açabilir mi?

  • Hayır. Yöneticiler size özel olan gammaları göremez ve bunları kendiniz başka birine aktaramazsınız.

Çalışma alanımdan neden ayrılamıyorum?

  • Çalışma alanının tek yöneticisi sizseniz ayrılamazsınız. Önce başka bir üyeyi yönetici yapın.

  • Faturalandırma yöneticisiyseniz (abonelik sizin üzerinizdeyse) veya çalışma alanı kuruluşunuz tarafından yönetiliyorsa ayrılamazsınız. Destek ekibimizle veya kuruluşunuzun yöneticisiyle iletişime geçin.

Hiç giriş yapamıyorum. Aynı şey mi bu?

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?